10 Şubat 2010 Çarşamba

Bir haftasonunun ardından...







Sakin geçiyor günlerimiz...
Bu hafta da sakin geçti.
Cumartesi akşam kayınvalide doom günü sebebiynen akşam yemeende dışarıdaydık ve Leyla kızım pek usluydu. Onca gürültü, ışık ve sıcağa rağmen uyudu biz de yemek yedik. Hem Raya da izindeydi. Heralde öğleden soona boğaz kıyısında yaptıımız yürüyüşün faydası oldu. Gün içinde hava alınca gece güzel uyuyo.
Herrrrrgün çıkarmak lazım valla yav.

Bugünlerde Leyla sesini keşfetti. Yani bağırabildiğini... O kadar mutlu oluo ki. Baardıkça baarıo. Tiz ve giderek yükselir şekilde.
O kadar çok baarıo ki.... ciyak ciyak. O bağırıo biz gülüos...
Hem şımardığı zaman hem de keyfim yok uleeeyyn demek istedii zaman bu sesleri çıkarıyo.
Ardından tükürük baloncukları ile konuşmalar.

Hala elleri ağzında
Cok cok cok... Baş parmaanı emio daha çok. Ben olsam ben de aptal naylon emzikler yerine parmaamı emerdim.
O kadar büyük bi zevk alıo ki parmaanı emerken. İnsan kıskanıo. Ayol meme emerken bu kadar mutlu olmuosun yav ru cuuummm? Ne iş?

Salı günü heyecanlıydi ve salı gene sallanmadı ve hatta biz kızımlan ve Hakan'ın (şöför) çok kötü olan yol bilgisine rağmen zamanında teeee Kartal'daki toplantıya gittik. Yol boyunca uyuyan zavallı kızımı toplantıya 10 dekka kala mecburen uyandırarak araba içinde emzirdim. Koşarak toplantıya çıktık. Lolipop'um Raya ve Hakanla yakınalardaki çirkin AVM Carrefour da dolanıp durudlar. Bendee toplantı çıkışı yanlarına geldim. Umut vaadeden yeni bir biberon aldık. Sonra Anaane ye gittik. Çok sevindiler. Babaanne hala ve annemin arkadaşları vardı. Biberon denemesi umut vaadediyor. Nuby. Memeye benzio accuk ama bizimki keko olmadıından pek de bayılmadı. Görücüiizz. denemelere devam edios bakalım... Kızım annaanesinde misafirlere gülücükler attı, konuşmalar bağırış çağırışlarla gönülleir çeldi valla... Biz gene geç kalarak yoğun ve çirkin köprü trafiğinde zorla da olsa evimize vardık. Leyla horul horul uyudu yazık...
Amaaa gece...

Zor uyudu gene...

Büyük adam gibi 10 larda falan uyuyo bööle düzeni bozulunca. Büyük patırtılı bulaşık kaka soonasında hızlı bi duş aldı cücük.
Ve memede uyuyakaldı. Biz de gece 10 gibi yemek yedik babasıyla.
Ben nası veririm ki boole gece 10 da yemek yerken di mi ama!!!

Bugün gene işteyiz. Başarılı bi gün geçirios maşallah...
Öğlen Özge geldi Leyla'yı ziyarete. Soona Balmumcu sokaklarında güneşli havada gezdi 1 saat kadar. Şimdi de Babaanne gelecek kızı görmee ofise... :P Aşka bakınız beee!!!

Akşam Elvanlara gdiciiis. Bakalım bu misafirlik maceramıs nası gecicek.

1 yorum: